Smedbo – 50 år i topp!

Smedbo grundades 1967, under en tid då behovet av vackra badrum sakta men säkert började blomstra. På Smedbo förstod vi redan då badrummets stora betydelse i hemmet. Badrummet skulle vara ett rum man kunde leva och må bra i samtidigt som det skulle bidra med sitt uppenbara syfte. Idag är Smedbo ledande tillverkare av badrumstillbehör i Skandinavien, men spelar även en viktig roll i övriga Europa och USA. Framgångarna beror på ett långt och omfattande utvecklingsarbete som bedrivits för att säkra en hög kvalitetsnivå samt att värna om den klassiska skandinaviska design som produkterna representerar.

Idag har Smedbo ett brett badrumssortiment av skandinavisk tidlös design. I sortimentet finns allt från handukskrokar, toalettpappershållare och sminkspeglar till handduksvärmare. Smedbo fortsätter ständigt att ta fram nya funktionella och stilrena tillbehör som pryder badrummet.

Stilrena produkter i massiv mässing
Skultuna Messingsbruk grundades år 1607. Det blev startskottet till en svensk hantverkstradition, där mässingens unika egenskaper nyttjades. Smedbo lägger stor vikt vid materialval samt form och funktion, i våra badrumsserier är majoriteten inredningsdetaljer och produktdelar tillverkade i massiv mässing av högsta kvalitet, ett slittåligt material som har den stora fördelen att inte rosta. Tack vare det kan Smedbo räkna sig till den exklusiva skara av tillverkare som kan utlova hela 10-års garanti på majoriteten av alla produkter. Smedbo är dessutom Kunglig Hovleverantör till den Svenska kungafamiljen.

Våra produkter har
10 års garanti.