• Sedan 1967
  • Massiv mässing
  • 10 års garanti*
Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Montering

Olika sätt att montera din Smedbo-produkt

Det finns olika sätt att montera din Smedbo-produkt. Vi har gjort det enkelt för dig, här kan hittar du monteringshjälp utefter hur du monterar din Smedbo-produkt. Visste du att tegel, som nästan är lika hårt som betong, ändå kan spricka om du borrar för nära kanten? Undrar du hur man får självhäftande produkter att sitta stadigt? Vet du vad du bör tänka på när man borrar i betong, gips eller spånskiva? Montering är inte så svårt – om man vet hur man gör. Ta gärna del av våra monteringstips för bäst resultat!

Vägghängd rak- och sminkspegel med ram i led-ljus monterad på badrumsvägg

Montera med skruv

Det är inte alltid helt enkelt att veta hur man bäst går till väga för att borra och skruva upp en produkt i badrummet. Vi har förenklat processen för dig med monteringstips för olika sorters material för bäst resultat!

Smedbo badrumsserie tvålpump och handduksring i house mattsvart med svart hannduk, blå vägg

Montera med lim

De flesta av Smedbos produkter går utmärkt att limma tillsammans med speciallimmet iComposite GlueMix. Om du väljer att limma upp en produkt behöver du inte vara orolig för skador på tätskiktet i ditt badrum.

självhäftande duschskrapa upphängd i dusch i grått badrum

Montera självhäftande produkter

Har du köpt en duschskrapa med självhäftande fäste, eller en självhäftande klocka? För att produkten ska sitta stadigt är det viktigt att den monteras korrekt. Här hittar du tydliga instruktioner för att montering av självhäftande produkter.