Vita badrumsdetaljer som handdukshängare och tvålkopp uppsatta på terrazzovägg i grått badrum

Nyheter

 • Home black i beigt skandinaviskt badrum

  HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • home black tvålpump och handdukskrokar i mattsvart på beigt kakel

  Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!
 • fristående spegel med led-belysning på kommod, handduksvärmare i cirkel uppsatt på grå vägg

  Cirkeln är sluten med FK718

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu lanserat en ny produkt. Handdukstorken FK718, en handdukstork som är mer än bara sitt uppenbara syfte. En handdukstork behöver inte ha ett traditionellt uttryck för att vara en handdukstork.
 • handdukstork med åtta hängare med beige handduk i beige badrum

  Smedbo lanserar FK712 och FK714 i en uppdaterad variant

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu återlanserat de populära handdukstorkarna FK712 och FK714. Att svepa in sig i en varm handduk är en vardagslyx som inte bör vara få förunnad. Addera en handdukstork i badrummet för att skapa hotellkänsla i ditt hem.
 • Smedbo duschkorgar i krom hänger på duschstång och duschvägg

  Nya duschkorgar till serien SIDELINE

  SIDELINE har utökats med fyra duschkorgar i nytt formspråk. De utvalda duschkorgarna har fått en karaktäristisk avskalad form som återfinns i trådkorgar som finns utanför badrummet.
 • Smedbos badrumsserie living care concept uppsatt i mörkt badrum

  LIVING – Smedbo® lanserar en elegant badrumserie med fokus på säkerhet och flexibilitet

  I Europa har vi en starkt växande befolkning över 60 år. Det är en mycket aktiv grupp med bra hälsa och ett stort intresse för heminredning och design med fokus på kvalitet och komfort. När vi utvecklat vår nya LIVING-serie har det varit vårt mål att erbjuda ett antal badrumsskyddsartiklar som svarar till exakt dessa behov.
 • två resesminkspeglar med led-belysning på bord bredvid smink och sminkverktyg

  Den perfekta accessoaren för dig på språng

  Smedbo lanserar en resespegel i två färger, matt svart med artikelnumret FB627 samt matt vit med artikelnumret FX627. Spegeln är tvådelad och rustad med två olika speglar. Bottenspegeln har 7 gånger förstoring, medan locket har normal spegel.
 • Vita badrumsdetaljer som handdukshängare och tvålkopp uppsatta på terrazzovägg i grått badrum

  Stick ut eller smält in med HOUSE i matt vit

  Serien HOUSE är en av våra mest populära och framgångsrika serier genom tiderna och den har fått pryda badrum över hela världen. År 2018 lanserades HOUSE i mattsvart och ända sedan den svarta badrumstrenden tog fart har en mjukare motpol legat och bubblat under ytan. Smedbo utökar i september sortimentet med totalt 17 artiklar i en matt vit kulör.
 • smink och rakspegel står på träkommod i ljust badrum

  Nya speglar från Smedbo i blickfånget

  Smedbo lanserar nya rak- & sminkspeglar! Serien OUTLINE får nu två nya medlemmar i LED-speglarna FK478EP och FK488EP. Speglarna har en avskalad elegant design och är seriens första speglar med nyutvecklad sensoraktiverad LED-belysning.
 • svängbar handduksvärmare i rostfritt stål hänger med grå och röd handduk i grått badrum

  Nordbygg senareläggs

  Av anledning till COVID-19 senareläggs Nordbygg till 20-23 april 2021 istället för 21-24 april 2020 som tidigare var planerat. Vi ser fram emot att träffa alla besökare och visa upp våra produktnyheter då istället.
 • ice tvålpump i porslin ståendes i ljusblått badrum på grå kommod

  ICE by Smedbo i ny form

  I september lanseras sex artiklar med ny form i serien ICE by Smedbo. De utvalda produkterna har fått en karaktäristisk form av en kub med mjukt rundade hörn. Formen går igen i både mässings- och porslinsdetaljer och ger produkterna en stilfull elegans.
 • svarta badrumsdetaljer uppsatta i modernt ljust badru med betong och träinslag

  Dags för Smedbo webshop

  Snart är det dags för oss att ta steget att starta en egen webshop för Smedbo. Från slutet av augusti kommer vi att börja erbjuda hela vårt sortiment av badrumstillbehör på smedbo.se till privatpersoner på den svenska marknaden.
Här kan du bläddra bland Smedbos senaste produktlanseringar och företagsinformation. Smedbo präglas av premium skandinavisk design och skapar därför badrumsdetaljer i gedigna material som håller för hemmets tuffaste miljö.