• Kunglig hovleverantör sedan 1986
  • Massiv mässing
  • 10 års garanti

Support & Kontakt

Vad kan vi göra för dig?

Här har vi samlat viktig information som hjälper dig att hitta rätt. Du kan handla våra produkter via vår webshop eller genom vårt stora nätverk av återförsäljare. Har du frågor kring inköpt produkt, vill göra en retur eller mot förmodan reklamera en vara, vänd dig i första hand till inköpsstället. Är din produkt inköpt hos någon av våra återförsäljare, vänd dig då till återförsäljaren.

mattvit tvåldispenser och tandborsglas i frostat glas placerade varsin sida om handfatsblandare

FAQ –vanliga frågor och svar

Här har vi samlat de vanligast ställda frågorna vi får med tillhörande svar. Är det så att du fortfarande inte hittar svaret på din fråga hjälper vår kundsupport gärna till.

tvålpump AK369 monterad på vägg ovanför vask bredvid handduk och sminkborste

Skötselråd

Är du precis som vi intresserade av att livslängden på dina badrumsdetaljer ska vara så lång som möjligt? I våra skötselråd rekommenderar vi bland annat hur du bäst rengör badrumsdetaljer beroende på ytskikt.

Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Montering

Montering är inte så svårt – om man vet hur man gör. Ta gärna del av våra monteringstips för bästa resultat!

Smedbo katalog X40 liggandes på grå stenskiva

Broschyrer & Kataloger

Är du intresserad av att bläddra i någon av våra kataloger eller broschyrer? Här kan du bläddra online, men också beställa hem direkt till din brevlåda.

vas med kvistar bredvid värmeljus och schampooflaskor på skänk

Reklamationer

Om du mot förmodan skulle upptäcka ett fel i din vara som du köpt via vår webbshop kan du göra en reklamationsanmälan via vårt formulär.

handdukskrok ice monterad på vägg bredvid handfat och eucalyptusgren

Köp- och leveransvillkor

Du handlar alltid tryggt i Smedbos webbshop. Du har garantier på produkterna, du har ångerrätt om ditt köp blir fel, och du betalar på det sätt som passar dig bäst.

svarta lådhandtag och knoppar i grått kök

Söker du efter Beslagsboden?

Hos Smedbo finns ytterligare ett spännande varumärke, nämligen Beslagsboden. Söker du efter vackra och funktionella beslag så är du välkommen in att se den stora bredden som finns hos Beslagsboden. I sortimentet hittar du dörrhandtag, husnummer, självhäftande badrumsdetaljer, lådhandtag, knoppar och mycket mer.