• FRI FRAKT ÖVER 499 KR
  • SNABBA LEVERANSER
  • 10 ÅRS GARANTI*
dubbelkrok i mässing med vit handduk i modernt svart och vitt badrum

Om Smedbo

  • FRI FRAKT ÖVER 499 KR
  • SNABBA LEVERANSER
  • 10 ÅRS GARANTI*

Vackra och funktionella badrum sedan 1967

Smedbo grundades 1967, under en tid då behovet av vackra badrum sakta men säkert började blomstra. På Smedbo förstod vi redan då badrummets stora betydelse i hemmet. Badrummet skulle vara ett rum man kunde leva och må bra i, samtidigt som det skulle bidra med sitt uppenbara syfte.

skisser i blyerts av badrumsdetaljer från smedbo

Ledande tillverkare av badrumstillbehör i Skandinavien

Idag är Smedbo en ledande tillverkare av badrumstillbehör i Skandinavien, men vi spelar även en viktig roll i övriga Europa och USA. Framgångarna beror på ett långt och omfattande utvecklingsarbete som bedrivits för att säkra en hög kvalitetsnivå, liksom att vi värnar om den klassiska skandinaviska design som produkterna representerar.

Allt från sminkspeglar till handduksvärmare

Idag erbjuder Smedbo ett brett badrumssortiment av skandinavisk tidlös design. I sortimentet finns allt från handdukskrokar, toalettpappershållare och sminkspeglar till handduksvärmare. Smedbo fortsätter ständigt att ta fram nya funktionella och stilrena tillbehör som pryder badrummet. Allt för att våra kunder ska få en skön och trivsam badrumsoas i vardagen.

Stilrena produkter i massiv mässing

År 1607 grundades Skultuna Messingsbruk och därmed Sveriges mässingsresa. Det blev startskottet till en svensk hantverkstradition, där mässingens unika egenskaper nyttjades. Smedbo lägger stor vikt vid materialval samt form och funktion, i våra badrumsserier är majoriteten inredningsdetaljer tillverkade i massiv mässing – ett slittåligt material som inte rostar. Tack vare det tillhör Smedbo den exklusiva skara av tillverkare som kan utlova hela 10-års garanti på majoriteten av alla produkter. Smedbo är dessutom Kunglig Hovleverantör till den svenska kungafamiljen.

Sigill 10 year warranty

Våra produkter har 10 års garanti