Länge leve
badrummet!

Sätt personlig prägel på ditt badrum med
Smedbos stilrena badrumstillbehör.

Hantverk genom tiderna

Det lilla familjeföretaget Smedbo grundades 1967, i en period då många människor kände behov av att skapa vackrare badrum. På Smedbo förstod man badrummets stora betydelse.

Hitta din stil

Det är de små detaljerna som gör stor
skillnad och skapar känslan.

Så vilket badrum är du?

Utvalda produkter och nyheter

Lyft ditt badrum med 5 enkla knep

Lyft ditt badrum med 5 enkla knep

En av de vanligaste frågorna vi får är hur man bäst uppdaterar sitt badrum utan att för den delen renovera. Det är inte alltid enkelt att veta i vilken ände man ska börja i när man vill ge sitt badrum ett lyft. I den här artikeln delar vi med oss av…

läs mer

ICE by Smedbo i ny form

I september lanseras sex artiklar med ny form i serien ICE by Smedbo. De utvalda produkterna har fått en karaktäristisk form av en kub med mjukt rundade hörn. Formen går igen i både mässings- och porslinsdetaljer och ger produkterna en stilfull elegans.

läs mer

Dags för Smedbo webshop

Snart är det dags för oss att ta steget att starta en egen webshop för Smedbo. Från slutet av augusti kommer vi att börja erbjuda hela vårt sortiment av badrumstillbehör på smedbo.se till privatpersoner på den svenska marknaden.

läs mer

SMEDBO at ISH 2019

On March 11-15, It’s time for ISH 2019 in Frankfurt, Germany. Once again Smedbo is part of this inspiring exhibition and this year we will focus on our many new, and upcoming product launches.

läs mer
Kunglig Hovleverantör
Badrum och badrumstillbehör - © Smedbo - All Rights Reserved - Kunglig hovleverantör