• Kunglig hovleverantör sedan 1986
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti

Smedbo på Nordbygg

Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!
Home black i beigt skandinaviskt badrum

HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

Mattsvarta HOME är en av Smedbos bästsäljande badrumsserier. Efter hög efterfrågan på ytterligare en mattsvart serie introducerar vi 17 artiklar ur serien HOME i det mattsvarta ytskiktet. Badrumsserien finns sen tidigare i ett kromat polerat samt kromat borstat ytskikt. HOME urskiljs med sin runda bakplatta som ger ett mjukt och följsamt uttryck. Med dess mjuka former och skandinaviska uttryck passar HOME perfekt in i sin nya mattsvarta design.

blått och vitt badrum med living care concept monterad i badrummet

LIVING – a flexible care concept

Under 2021 lanserade vi serien LIVING Care Concept. LIVING Care Concept erbjuder eleganta badrumsprodukter med fokus på säkerhet och design för den stadigt växande befolkning över 60 år. Hög kvalitet, komfort och inte minst flexibilitet, var centralt under produktutvecklingen. Vi är därför stolta över att presentera den flexibla modulserien med badrumshandtag som underlättar funktionen och gör badrummet tillgängligt och säkert för alla åldrar och behov.

Smedbo house i mattvit uppsatt i ljuslila badrum

Låt dig inspireras av vackra vita badrumsdetaljer

En av de stora färgtrenderna inom inredning är helt klart vitt. Vitt, vitt, vitt. I inredningstidningar, butiker och våra hem syns de vita badrumsdetaljerna. Smedbo presenterar därför den populära serien HOUSE i en stilfull matt vit yta som skänker en sober och exklusiv känsla till badrummet. De 14 vita artiklarna i HOUSE har sällskap av vår omåttligt populära handduksvärmare DRY, FX710 “Trädet” och vår folkkära duschkorg DX3001 ur SIDELINE-sortimentet, likväl i den mattvita finishen.

fristående spegel med led-belysning på kommod, handduksvärmare i cirkel uppsatt på grå vägg

Vi sprider värme med DRY handuksvärmare

Sedan Nordbygg ägde rum senast har Smedbo lanserat flera nya modeller och versioner i DRY-sortimentet av handduksvärmare. Våra nytillkomna värmare tillför något nytt till produktgruppen i både färg och form och bryter designmässigt av från övriga handuksvärmare. Vi visar dem, tillsammans med vårt senaste tillskott FK718, på Nordbygg. Handduksvärmaren FK718 har sedan lanseringen i början av 2022 blivit en favorit hos designälskaren. Det är inte bara FK718 som bjuder på en stark design, utan alla handduksvärmare från Smedbo är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalitet och har karaktäristisk skandinavisk design.

kubformad sminkspegel i grönt badrum

Blickfång med OUTLINE-speglar

I Smedbos spegelsortiment finns allt från enklare resespeglar till dekorativa LED-speglar med hög ljuskvalitet, rörelsesensor och laddning via mini-USB. I vår monter visar vi våra nya smink- och rakspeglar som ger badrummet det lilla extra och underlättar i vardagen. Vi visar bland annat upp våra senast lanserade speglar FK490, FK491EP, FK492EP med sin nyskapande design och fäste. Designen tar de omtyckta speglarna ett steg vidare med speglarnas svängbara hopfällbara arm tillsammans med dess cirkulära respektive kubiska form.

Beslagsboden självhäftande vart badrumsserie i dovt beigt badrum

Nytt från Beslagsboden

I vår monter finns även vårt varumärke Beslagsboden representerat med stilfulla dörrtrycken för både inner- och ytterdörr, ett självhäftande sortiment och populära duschkorgar. Vi låter självklart vår självhäftande badrumsserie ”Puck” i svart och krom ta lite extra plats då det är första gången den visas på Nordbygg.

Vi ser fram emot att träffa alla besökare och visa upp våra produktnyheter. Hoppas vi ses där!

Glöm inte att boka din gratis biljett, det kan du göra här

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

  Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
 • Vårens nya produkter från Smedbo

  Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.