• Kunglig hovleverantör sedan 1986
  • Massiv mässing
  • 10 års garanti

Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
borstad-mässing-spegel-handdukstork-höstens-trender
En värld av stil och innovation väntar

Med en stark tradition av skandinavisk design och en förkärlek för hållbara material som massiv mässing och högkvalitativt rostfritt stål fortsätter Smedbo att definiera elegans i badrummet. Under Nordbygg visas ett axplock av vårt sortiment med allt från väggserier till sminkspeglar och handdukstorkar.

DOT

DOT

I hjärtat av utbudet från Smedbo ligger en fusion av tidlös skandinavisk design och framtidens innovationer. Vi är därför stolta över att på Nordbygg kunna presentera vår nya väggserie, DOT, en serie som förenar estetik med funktion. Med sin självhäftande teknik och sitt minimalistiska utseende är DOT inte bara en designhöjdpunkt utan också en symbol för användarvänlighet och hållbarhet. DOT-serien är formgiven av vår designer Lina Blomkvist och speglar, med sina minimalistiska och eleganta bakplattor och krokar, både sitt serienamn och vår designfilosofi.

Hallway range

Beslagsboden: Design som berör

Beslagsboden representerar vårt mångsidiga sortiment för hela hemmet, där varje produkt är skapad med en omsorg om detaljer och en känsla för det unika. Här finns allt från krokar till dörrhandtag och hussiffror.

 

FJORD

I vår monter visar vi för första gången vår nya hallserie FJORD. FJORD är en familj av noga utvalda artiklar, designade för att förvandla hallen till en välkomnande och organiserad del av hemmet. Under formgivningen av FJORD har vår designer Ola Giertz inspirerats av den skandinaviska naturens avskalade skönhet, med dess blonda träslag och mjuka organiska former. FJORD utmärker sig med mjuka och sömlösa övergångar mellan olika material, vilket bidrar till en känsla av kvalitet. och serien möjliggör skapandet av en enhetlig och funktionell hallmiljö med många olika lösningar och kombinationer.

Om Smedbo

Med mer än 50 års erfarenhet är Smedbo en världsledande tillverkare inom badrumstillbehör och dekorativa beslag. Vår passion för kvalitet, design och innovation har gjort oss till ett föredraget val för hem över hela världen. Genom Smedbo och Beslagsboden strävar vi efter att ständigt erbjuda produkter som kombinerar skandinavisk estetik med praktisk funktion.

För mer information, välkommen till vår monter A10:18 eller kontakta oss direkt.