• Fri frakt över 499kr
 • Kunglig hovleverantör sedan 1986
 • 10 års garanti

Smedbo lanserar FK712 och FK714 i en uppdaterad variant

Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu återlanserat de populära handdukstorkarna FK712 och FK714. Att svepa in sig i en varm handduk är en vardagslyx som inte bör vara få förunnad. Addera en handdukstork i badrummet för att skapa hotellkänsla i ditt hem.
grått badrum med kromade detaljer från badrumsserien house tillsammans med valnötskommod

Nu är de äntligen tillbaka!

Känslan av en varm och torr handduk efter ett bad eller dusch är något som vi på Smedbo tycker alla förtjänar.Handdukstork eller handduksvärmare som det också heter, blir en snygg inredningsdetalj i badrummet, samt ett funktionellt värmande designelement.

Nu är äntligen favoriterna FK712 och FK714 tillbaka i Smedbos handdukstorkssortiment. Efter hög efterfrågan är handdukstorkarna åter i en uppdaterad och förbättrad variant. Handdukstorkarna erbjuder en avskalad design och ett stilsäkert uttryck med hängare för fyra respektive åtta handdukar. Handdukstorkarnas design är enhetlig och återfinns i bägge torkar. Kvadratiska former av vertikala och horisontella linjer är genomgående i designen. För att tåla badrummets alla påfrestningar är ytskiktet i polerat rostfritt stål och precis som innan är torkarna el-drivna med en maxtemperatur på 55 grader. Bägge handdukstorkar är dessutom utrustade med timer för att du ska slippa en dyr elräkning.

De vertikala handdukstorkarna torkar dina handdukar snabbt och effektivt och passar perfekt i de mindre badrummen, utan att för den delen kompromissa med torkyta! Oavsett hur litet badrum du har får du plats med dessa handdukstorkar. FK712 och FK714 har nämligen en höjd på 1500 mm och en bredd på 120 samt 300 mm. Funktionell, stilren och värmande! Bättre blir det inte.⁠

Vilken av handdukstorkarna blir din personliga favorit?

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

  Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
 • Vårens nya produkter från Smedbo

  Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.