• FRI FRAKT ÖVER 499 KR
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*

Smedbo lanserar FK712 och FK714 i en uppdaterad variant

 • FRI FRAKT ÖVER 499 KR
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*
Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu återlanserat de populära handdukstorkarna FK712 och FK714. Att svepa in sig i en varm handduk är en vardagslyx som inte bör vara få förunnad. Addera en handdukstork i badrummet för att skapa hotellkänsla i ditt hem.
grått badrum med kromade detaljer från badrumsserien house tillsammans med valnötskommod

Nu är de äntligen tillbaka!

Känslan av en varm och torr handduk efter ett bad eller dusch är något som vi på Smedbo tycker alla förtjänar.Handdukstork eller handduksvärmare som det också heter, blir en snygg inredningsdetalj i badrummet, samt ett funktionellt värmande designelement.

Nu är äntligen favoriterna FK712 och FK714 tillbaka i Smedbos handdukstorkssortiment. Efter hög efterfrågan är handdukstorkarna åter i en uppdaterad och förbättrad variant. Handdukstorkarna erbjuder en avskalad design och ett stilsäkert uttryck med hängare för fyra respektive åtta handdukar. Handdukstorkarnas design är enhetlig och återfinns i bägge torkar. Kvadratiska former av vertikala och horisontella linjer är genomgående i designen. För att tåla badrummets alla påfrestningar är ytskiktet i polerat rostfritt stål och precis som innan är torkarna el-drivna med en maxtemperatur på 55 grader. Bägge handdukstorkar är dessutom utrustade med timer för att du ska slippa en dyr elräkning.

De vertikala handdukstorkarna torkar dina handdukar snabbt och effektivt och passar perfekt i de mindre badrummen, utan att för den delen kompromissa med torkyta! Oavsett hur litet badrum du har får du plats med dessa handdukstorkar. FK712 och FK714 har nämligen en höjd på 1500 mm och en bredd på 120 samt 300 mm. Funktionell, stilren och värmande! Bättre blir det inte.⁠

Vilken av handdukstorkarna blir din personliga favorit?

 • Det vackra gyllene materialet – Borstad mässing

  Smedbo har en lång tradition av att skapa produkter med en kärna i massiv mässing. Det klassiska materialet har använts under en lång tid men det är inte förrän de senaste åren som de olika ytskikten av mässing blivit riktigt populära och letat sig in i badrummet. Mässingens slitstarka och beständiga egenskaper passar perfekt för att tåla badrummets yttre påfrestningar.
 • Nya stilfulla sminkspeglar, duschhyllor i smart design, och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Smedbo. Vi välkomnar nya stilfulla bordsspeglar till serien OUTLINE. Likaså lanseras tillbehör som förhöjer modulsserien LIVING Care Concept, samt duschhyllor med ny design och montering!
 • HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!