• Sedan 1967
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti*

Smedbo lanserar FK712 och FK714 i en uppdaterad variant

Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu återlanserat de populära handdukstorkarna FK712 och FK714. Att svepa in sig i en varm handduk är en vardagslyx som inte bör vara få förunnad. Addera en handdukstork i badrummet för att skapa hotellkänsla i ditt hem.
grått badrum med kromade detaljer från badrumsserien house tillsammans med valnötskommod

Nu är de äntligen tillbaka!

Känslan av en varm och torr handduk efter ett bad eller dusch är något som vi på Smedbo tycker alla förtjänar.Handdukstork eller handduksvärmare som det också heter, blir en snygg inredningsdetalj i badrummet, samt ett funktionellt värmande designelement.

Nu är äntligen favoriterna FK712 och FK714 tillbaka i Smedbos handdukstorkssortiment. Efter hög efterfrågan är handdukstorkarna åter i en uppdaterad och förbättrad variant. Handdukstorkarna erbjuder en avskalad design och ett stilsäkert uttryck med hängare för fyra respektive åtta handdukar. Handdukstorkarnas design är enhetlig och återfinns i bägge torkar. Kvadratiska former av vertikala och horisontella linjer är genomgående i designen. För att tåla badrummets alla påfrestningar är ytskiktet i polerat rostfritt stål och precis som innan är torkarna el-drivna med en maxtemperatur på 55 grader. Bägge handdukstorkar är dessutom utrustade med timer för att du ska slippa en dyr elräkning.

De vertikala handdukstorkarna torkar dina handdukar snabbt och effektivt och passar perfekt i de mindre badrummen, utan att för den delen kompromissa med torkyta! Oavsett hur litet badrum du har får du plats med dessa handdukstorkar. FK712 och FK714 har nämligen en höjd på 1500 mm och en bredd på 120 samt 300 mm. Funktionell, stilren och värmande! Bättre blir det inte.⁠

Vilken av handdukstorkarna blir din personliga favorit?

 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.
 • Sommarinspiration för badrummet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär soliga dagar, värme, glädje och avkoppling. Underbara känslor som oftast brukar få oss att må bättre. Vi på Smedbo vill bidra till att du ska få uppleva dessa känslor oftare och att det ska vara en del av din vardag.
 • Organisera duschen och slipp ett stökigt badrum

  Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan du motverka ett stökigt badrum? Här hittar du tips för att skapa en organiserad dusch och ett snyggt badrum!
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.