• Fri frakt över 499kr
  • Kunglig hovleverantör sedan 1986
  • 10 års garanti

Nyheter i höstens trender

Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.
borstad-mässing-spegel-handdukstork-höstens-trender

Upptäck elegansen med borstad mässing

Borstad mässing har på den senaste tiden blivit ett populärt val i badrummet. Vi är glada att kunna lansera fler produkter till vårt sortiment i borstad mässing. Materialet har ett utseende av en mjuk och matt finish som skapar en känsla av lyx och elegans i badrummet. Ett val av material och produkter som passar utmärkt i olika inredningsstilar, från vintage till modern stil. Dessutom är mässing ett hållbart material som behåller sin kvalité över tiden.

De produkter som vi nu lanserar i borstad mässing är en väggmonterad sminkspegel FV445S och vår unika handduksvärmare FV710S som vi kallar Trädet. Vårt populära träd finns redan i vitt, svart, polerat rostfritt stål och även i en kortare version, samt en variant med en ytterligare gren att hänga på. Vårt nya träd i borstad mässing kommer att lanseras som de tidigare versionerna som är 1720 mm och har fem möjligheter att hänga på. För oss är det viktigt att kombinera stilren design med hög funktionalitet, därmed är vi extra glad att utöka vår träd-familj.

Styla våra borstad mässing produkter tillsammans

Vi har nyligen lanserat en golvbrunnssil FV502S som följer samma tidlösa design som de nya produkterna och tidigare i vårt sortiment har vi fler produkter i borstad mässing som ingår i vår badrumsserie Home. Om du vill skapa en komplett badrumsinredning i borstad mässing rekommenderar vi att styla våra nya produkter tillsammans med tvåldispenser HV370 och dubbelkrok HV356, perfekt att ha till handdukarna brevid kommoden. För att organisera i duschen och skapa ett minimalistiskt intryck har vi en praktisk duschkorg DV3001S i borstad mässing som samlar upp dina produkter. Till det finns en matchande handduksring HV344, handduksstång HV3464 eller fyrkrok HV359 som följer samma enkla design och är perfekt för att hänga dina duschhanddukar på utanför duschen.

 

Om du gillar att styla ditt badrum med ljusa detaljer så har vi också ett sortiment av produkter i borstad mässing och vitt porslin. Produkterna är designad för att skapa ett minimalistiskt och rent intryck vid ditt handfat och kommod. Sortimentet innefattar hållare med tandborstglas HV343P, två olika tvåldispenser HV361/ HV369P och en hållare med tvålkopp HV342P. Utöver det finns även en toalettborste med behållare i porslin HV333P. Dessa produkter går utmärkt att styla tillsammans med produkterna som endast är i borstad mässing. Se mer av alla våra produkter i borstad mässing och skapa ditt unika badrum med en elegant och praktisk stil.

Unika produkter till vårt sortiment

Utöver våra produkter i mässing kommer vi även att lansera fler stilrena och funktionella produkter för badrummet. Bland våra senaste tillskott finns vår nya toalettpappershållare med hylla FK3411/ FB3411, som är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Den ger inte bara en plats för toalettpappret utan erbjuder också en praktisk hylla där du kan placera exempelvis en bok, mobil eller ett ljus.