• FRI FRAKT ÖVER 499 KR
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*

Nya stilfulla sminkspeglar, duschhyllor i smart design, och fler spännande nyheter!

 • FRI FRAKT ÖVER 499 KR
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*
November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Smedbo. Vi välkomnar nya stilfulla bordsspeglar till serien OUTLINE. Likaså lanseras tillbehör som förhöjer modulsserien LIVING Care Concept, samt duschhyllor med ny design och montering!
Bordsspegel med ledram FB444 i ljust badrum

Nya stilfulla bordsspeglar till serien OUTLINE LITE

Till serien OUTLINE lanseras sminkspeglarna FK444 med kromad bygelarm samt FB444 med mattsvart bygelarm. Den lilla sminkspegelns utseende är ensam i sitt slag med sin innovativa design. Modellen på spegeln är liten och nätt och är smidig att placera var som helst i hemmet.

Sminkspegeln kan lutas mot den u-formade bygelarmen, men också fällas in och enbart vara stående på bygeln av spegeln. Ramen på spegeln är likväl unik då alla sidor samt ramen är klädda i LED-belysning. Det innebär att båda spegelsidor, den ena med 7x förstoring och den andra normal spegel, har perfekt ljus för att komma riktigt hudnära. Sminkspegelns belysning aktiveras och stängs av med en inbyggd touch-effekt i spegeln, därför blir spegelns formspråk avskalat och elegant. Belysningen är uppladdningsbar med medföljande USB-kabel, men för att spegelns batteri ska hålla extra längre stängs belysningen av efter 15 minuter efter aktivering. Skulle du glömma din spegel efter du tänt lampan så behöver du inte oroa dig för att den ska vara urladdad vid nästa användning.

Bordsspegel med ledram FK444 i nedsläckt badrum
livng care concept toalettpappershållare upphängd på stödhandtag

Tillbehör som förhöjer modulsserien LIVING Care Concept

Nu lanseras även tillbehör anpassade till LIVING Care Concept modulsserie. Tillbehören är anpassade efter den flexibla modulseriens dimensioner. Duschhyllan FK850 är kompatibel med FK811 samt flera andra kombinationer. Hyllan fästes på badrumshandtagen. Kroken FK851 för att hänga handduk eller duschartiklar, toalettpappershållare FK855 samt duschkorg FK856. Alla måtten är anpassade för att passa omkretsen 32 mm på badrumshandtagen till LIVING Concept, och går därför att fästa och placera vart du önskar på handtagen.

living care concept modulserie i grått badrum
Duschhyllan mattsvart DB5001 i grått badrum

Duschhyllor med ny design och montering

Sortimentet har utökats med fyra nya artiklar till sortimentet duschhyllor. Även duschhyllornas design och utformning är helt nya i Smedbosortimentet. Hyllorna monteras med en medföljande bakplatta som både går att limma och borra upp. Hyllorna hakas enkelt i den monterade bakplattan, och går därför att haka av när den behöver djuprengöras. För att hyllorna ska kunna nyttjas både i och utanför duschen har hyllplanet en skåra i mitten för att vatten inte ska ansamlas. Är du ute efter en duschhylla som är stabil, enkel att rengöra och kan monteras utan borrning? Då är detta en duschhylla för dig! Badrumshyllorna DK5001/DB5001 och DK5011/DB5011 finns i två utföranden; krom och mattsvart.

Smedbo handduksstång FK211 i krom

Nätta handduksstänger, perfekta bredvid kommod

Handduksstängerna 211 och 212 lanseras i två olika utföranden; krom och mattsvart. Handduksstången FK211/FB211 har en handduksarm medan FK212/FB212 har två armar att hänga handdukar på. Handduksstängerna är perfekta att fästa bredvid kommod istället för handdukskrokar eller ut från en vägg eller vid ett hörn. Längden på stängerna är 380 mm och fungerar därför väl bredvid de flesta kommoder, då djupet på majoriteten standardkommoder är längre. Handduksstängerna är nättare i sina mått än traditionella handduksstänger och med sin lilla bakplatta får stängerna ett stringent och smäckert formspråk.

Smedbo handduksstång FB212 i mattvit
 • Nya stilfulla sminkspeglar, duschhyllor i smart design, och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Smedbo. Vi välkomnar nya stilfulla bordsspeglar till serien OUTLINE. Likaså lanseras tillbehör som förhöjer modulsserien LIVING Care Concept, samt duschhyllor med ny design och montering!
 • HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!
 • Cirkeln är sluten med FK718

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu lanserat en ny produkt. Handdukstorken FK718, en handdukstork som är mer än bara sitt uppenbara syfte. En handdukstork behöver inte ha ett traditionellt uttryck för att vara en handdukstork.