• Sedan 1967
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti*

Nya speglar från Smedbo i blickfånget

Smedbo lanserar nya rak- & sminkspeglar! Serien OUTLINE får nu två nya medlemmar i LED-speglarna FK478EP och FK488EP. Speglarna har en avskalad elegant design och är seriens första speglar med nyutvecklad sensoraktiverad LED-belysning.

Speglarnas stomme är tillverkad i massiv mässing med en spegeldiameter på 215 mm med 7 ggr förstoring. Den inbyggda rörelsesensorn tänder spegelns ljusring vid rörelse på 15 cm avstånd och släcks sedan automatiskt efter 12 sekunder utan rörelse. Speglarna laddas via USB-kabel och har en mycket lång batteritid.

 

Båda speglarna är testade och certifierade enligt IP21. IP (International protection) är en märkning som beskriver hur tålig en armatur är mot damm samt inträngande vatten och ånga. Ett badrum kan delas in i olika IP-zoner som talar om för oss vilken som är den lägsta tillåtna IP-klassen i respektive zon. Speglarna är certifierade för IP21, vilket är standard för de vattenfria delarna i våtutrymmet, det vill säga utrymmena som inte innefattar dusch eller badkar.

 

OUTLINE FK487EP och FK488EP finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

FK487EP: väggmonterad
FK488EP: fristående

 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.
 • Sommarinspiration för badrummet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär soliga dagar, värme, glädje och avkoppling. Underbara känslor som oftast brukar få oss att må bättre. Vi på Smedbo vill bidra till att du ska få uppleva dessa känslor oftare och att det ska vara en del av din vardag.
 • Organisera duschen och slipp ett stökigt badrum

  Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan du motverka ett stökigt badrum? Här hittar du tips för att skapa en organiserad dusch och ett snyggt badrum!
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.