• FRI FRAKT ÖVER 499:-
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*

Nya speglar från Smedbo i blickfånget

Smedbo lanserar nya rak- & sminkspeglar! Serien OUTLINE får nu två nya medlemmar i LED-speglarna FK478EP och FK488EP. Speglarna har en avskalad elegant design och är seriens första speglar med nyutvecklad sensoraktiverad LED-belysning.

Speglarnas stomme är tillverkad i massiv mässing med en spegeldiameter på 215 mm med 7 ggr förstoring. Den inbyggda rörelsesensorn tänder spegelns ljusring vid rörelse på 15 cm avstånd och släcks sedan automatiskt efter 12 sekunder utan rörelse. Speglarna laddas via USB-kabel och har en mycket lång batteritid.

 

Båda speglarna är testade och certifierade enligt IP21. IP (International protection) är en märkning som beskriver hur tålig en armatur är mot damm samt inträngande vatten och ånga. Ett badrum kan delas in i olika IP-zoner som talar om för oss vilken som är den lägsta tillåtna IP-klassen i respektive zon. Speglarna är certifierade för IP21, vilket är standard för de vattenfria delarna i våtutrymmet, det vill säga utrymmena som inte innefattar dusch eller badkar.

 

OUTLINE FK487EP och FK488EP finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

FK487EP: väggmonterad
FK488EP: fristående

 • Det vackra gyllene materialet – Borstad mässing

  Smedbo har en lång tradition av att skapa produkter med en kärna i massiv mässing. Det klassiska materialet har använts under en lång tid men det är inte förrän de senaste åren som de olika ytskikten av mässing blivit riktigt populära och letat sig in i badrummet. Mässingens slitstarka och beständiga egenskaper passar perfekt för att tåla badrummets yttre påfrestningar.
 • Nya stilfulla sminkspeglar, duschhyllor i smart design, och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Smedbo. Vi välkomnar nya stilfulla bordsspeglar till serien OUTLINE. Likaså lanseras tillbehör som förhöjer modulsserien LIVING Care Concept, samt duschhyllor med ny design och montering!
 • HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!