• Kunglig hovleverantör sedan 1986
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti

FRI FRAKT

Nya speglar från Smedbo i blickfånget

Smedbo lanserar nya rak- & sminkspeglar! Serien OUTLINE får nu två nya medlemmar i LED-speglarna FK478EP och FK488EP. Speglarna har en avskalad elegant design och är seriens första speglar med nyutvecklad sensoraktiverad LED-belysning.

Speglarnas stomme är tillverkad i massiv mässing med en spegeldiameter på 215 mm med 7 ggr förstoring. Den inbyggda rörelsesensorn tänder spegelns ljusring vid rörelse på 15 cm avstånd och släcks sedan automatiskt efter 12 sekunder utan rörelse. Speglarna laddas via USB-kabel och har en mycket lång batteritid.

 

Båda speglarna är testade och certifierade enligt IP21. IP (International protection) är en märkning som beskriver hur tålig en armatur är mot damm samt inträngande vatten och ånga. Ett badrum kan delas in i olika IP-zoner som talar om för oss vilken som är den lägsta tillåtna IP-klassen i respektive zon. Speglarna är certifierade för IP21, vilket är standard för de vattenfria delarna i våtutrymmet, det vill säga utrymmena som inte innefattar dusch eller badkar.

 

OUTLINE FK487EP och FK488EP finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

FK487EP: väggmonterad
FK488EP: fristående

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

  Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
 • Vårens nya produkter från Smedbo

  Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.