• Kunglig hovleverantör sedan 1986
  • Massiv mässing
  • 10 års garanti

Nya duschkorgar till serien SIDELINE

SIDELINE har utökats med fyra duschkorgar i nytt formspråk. De utvalda duschkorgarna har fått en karaktäristisk avskalad form som återfinns i trådkorgar som finns utanför badrummet.
svart trådkorg fylld med badrumsattiraljer

På Smedbo förespråkar vi att badrummet ska behandlas och inredas precis så som man inreder andra rum, med stil och personlighet. De nya duschkorgarna förkroppsligar detta möte och skapar stilfulla eleganta produkter. Produkterna passar utmärkt i det moderna badrummet där deras form återfinns i såväl handfat som badkar.

trådkorg i vit fylld med vitt tyg

Duschkorgen DK1106 fästes på duschstången och passar perfekt till de mindre duschytorna. Ett annat borrfritt alternativ är 2-plans korgen DK1141 som hängs över duschväggen. Enkelkorgen DK1101 passar däremot att fästa på kakelväggen, precis som 2-plans korgen DK1111.

Med vårt utökade sortimentet finns det duschkorgar för alla badrum och behov. Kika nämre på Smedbos breda sortiment av duschkorgar! Duschkorgarna finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop. På smedbo.se hittar du även en mängd andra badrumstillbehör som hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt badrum.

  • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

    Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
  • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

    Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
  • Vårens nya produkter från Smedbo

    Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
  • Nyheter i höstens trender

    Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.