Nordbygg senareläggs

Av anledning till COVID-19 senareläggs Nordbygg till 20-23 april 2021 istället för 21-24 april 2020 som tidigare var planerat. Vi ser fram emot att träffa alla besökare och visa upp våra produktnyheter då istället.

Av anledning till COVID-19 senareläggs Nordbygg till 20-23 april 2021 istället för 21-24 april 2020 som tidigare var planerat. Vi ser fram emot att träffa alla besökare och visa upp våra produktnyheter då istället.

Låt dig inspireras av vackra vita badrumsdetaljer

En av de senaste stora färgtrenderna inom badrumsinredning är helt klart vitt. Vitt, vitt, vitt. I inredningstidningar, butiker och våra hem syns allt mer av de vita badrumsdetaljerna. Till hösten 2020 lanserar vi vår mest populära serie HOUSE med stilfull matt vit yta som skänker en sober och exklusiv känsla till badrummet. De 14 vita artiklarna I HOUSE får även sällskap av vår omåttligt populära handduksvärmare DRY, FK710 “Träd” i vitt, och en vit duschkorg ur vårt SIDELINE-sortiment.

LIVING – a care concept

Hösten 2020 gör vi en nylansering av vår serie LIVING. LIVING erbjuder eleganta badrumsprodukter med fokus på säkerhet och design för den stadigt växande befolkning över 60 år. Hög kvalitet, komfort och inte minst flexibilitet, har varit centralt under vår produktutveckling och vi är stolta över att nu kunna visa upp resultatet.

Vi sprider värme med DRY handuksvärmare

Under hösten 2019 lanserades flera nya modeller och versioner i vårt DRY-sortiment av handduksvärmare. Vi visar dem, tillsammans med vårt senaste tillskott till produktgruppen, på Nordbygg. Vår kommande värmare tillför något nytt till produktgruppen och bryter designmässigt av från övriga handuksvärmare. Vi tror att den kommer att bli en favorit hos designälskaren och att den får pryda många badrum framöver. Alla handduksvärmare är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalitet och har vår karaktäristiska skandinaviska design.

Sofistikerade ICE Soft Cube

På ISH-mässan i Frankfurt 2019 introducerade vi tillskottet Ice Soft Cube till vårt sortiment. Ice Soft Cube tar designen av vår omtyckta serie Ice ett steg vidare med sin mjukt rundade kvadratiska form. De sex artiklarna i serien lanserades under hösten 2019 och har redan blivit en uppskattad nykomling både i Skandinavien och i Tyskland. Så klart passar vi även på att visa Ice Soft Cube på Nordbygg.

Blickfång med OUTLINE-speglar

I vårt sortiment av speglar finns allt från enklare resespeglar till dekorativa LED-speglar med hög ljuskvalitet, rörelsesensor och laddning via mini-USB. I vår monter visar vi ett urval som ger badrummet det lilla extra och underlättar vardagen.

Nytt från Beslagsboden

I vår monter finns även vårt varumärke Beslagsboden representerat med stilfulla dörrtrycken för både inner- och ytterdörr, ett självhäftande sortiment och populära duschkorgar. Vi ger er också en första titt på Beslagsbodens nya självhäftande badrumsserie i svart och krom.

 • Smedbo lanserar FK712 och FK714 i en uppdaterad variant

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu återlanserat de populära handdukstorkarna FK712 och FK714. Att svepa in sig i en varm handduk är en vardagslyx som inte bör vara få förunnad. Addera en handdukstork i badrummet för att skapa hotellkänsla i ditt hem.
 • Nya duschkorgar till serien SIDELINE

  SIDELINE har utökats med fyra duschkorgar i nytt formspråk. De utvalda duschkorgarna har fått en karaktäristisk avskalad form som återfinns i trådkorgar som finns utanför badrummet.
 • Drömmen om ett organiserat badrum

  Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan man motverka stökiga badrum?
 • LIVING – Smedbo® lanserar en elegant badrumserie med fokus på säkerhet och flexibilitet

  I Europa har vi en starkt växande befolkning över 60 år. Det är en mycket aktiv grupp med bra hälsa och ett stort intresse för heminredning och design med fokus på kvalitet och komfort. När vi utvecklat vår nya LIVING-serie har det varit vårt mål att erbjuda ett antal badrumsskyddsartiklar som svarar till exakt dessa behov.