• Kunglig hovleverantör sedan 1986
  • Massiv mässing
  • 10 års garanti

ICE by Smedbo i ny form

I september lanseras sex artiklar med ny form i serien ICE by Smedbo. De utvalda produkterna har fått en karaktäristisk form av en kub med mjukt rundade hörn. Formen går igen i både mässings- och porslinsdetaljer och ger produkterna en stilfull elegans.

Nya ICE Soft Cube har designats av Smedbos egna produktutvecklare med fokus på att lyfta fram mötet mellan metall och porslin i ett grafiskt rent uttryck. Produkterna passar utmärkt i det moderna badrummet där deras form återfinns i såväl handfat som badkar och speglar.

 

Med ICE Soft Cube presenteras även en ny typ av produkt till Smedbos produktportfölj. En tvåldispenser för väggmontering vars pump har ett stilrent enhandsgrepp, OK461P. Dessutom är porslindetaljerna till samtliga produkter handgjorda vilket gör varje pjäs unik.

ICE Soft Cube finns snart i butik hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

  • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

    Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
  • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

    Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
  • Vårens nya produkter från Smedbo

    Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
  • Nyheter i höstens trender

    Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.