• FRI FRAKT ÖVER 499:-
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*

ICE by Smedbo i ny form

I september lanseras sex artiklar med ny form i serien ICE by Smedbo. De utvalda produkterna har fått en karaktäristisk form av en kub med mjukt rundade hörn. Formen går igen i både mässings- och porslinsdetaljer och ger produkterna en stilfull elegans.

Nya ICE Soft Cube har designats av Smedbos egna produktutvecklare med fokus på att lyfta fram mötet mellan metall och porslin i ett grafiskt rent uttryck. Produkterna passar utmärkt i det moderna badrummet där deras form återfinns i såväl handfat som badkar och speglar.

 

Med ICE Soft Cube presenteras även en ny typ av produkt till Smedbos produktportfölj. En tvåldispenser för väggmontering vars pump har ett stilrent enhandsgrepp, OK461P. Dessutom är porslindetaljerna till samtliga produkter handgjorda vilket gör varje pjäs unik.

ICE Soft Cube finns snart i butik hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

 • Det vackra gyllene materialet – Borstad mässing

  Smedbo har en lång tradition av att skapa produkter med en kärna i massiv mässing. Det klassiska materialet har använts under en lång tid men det är inte förrän de senaste åren som de olika ytskikten av mässing blivit riktigt populära och letat sig in i badrummet. Mässingens slitstarka och beständiga egenskaper passar perfekt för att tåla badrummets yttre påfrestningar.
 • Nya stilfulla sminkspeglar, duschhyllor i smart design, och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Smedbo. Vi välkomnar nya stilfulla bordsspeglar till serien OUTLINE. Likaså lanseras tillbehör som förhöjer modulsserien LIVING Care Concept, samt duschhyllor med ny design och montering!
 • HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!