ICE by Smedbo i ny form

I september lanseras sex artiklar med ny form i serien ICE by Smedbo. De utvalda produkterna har fått en karaktäristisk form av en kub med mjukt rundade hörn. Formen går igen i både mässings- och porslinsdetaljer och ger produkterna en stilfull elegans.

Nya ICE Soft Cube har designats av Smedbos egna produktutvecklare med fokus på att lyfta fram mötet mellan metall och porslin i ett grafiskt rent uttryck. Produkterna passar utmärkt i det moderna badrummet där deras form återfinns i såväl handfat som badkar och speglar.

 

Med ICE Soft Cube presenteras även en ny typ av produkt till Smedbos produktportfölj. En tvåldispenser för väggmontering vars pump har ett stilrent enhandsgrepp, OK461P. Dessutom är porslindetaljerna till samtliga produkter handgjorda vilket gör varje pjäs unik.

ICE Soft Cube finns snart i butik hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

 • Smedbo lanserar FK712 och FK714 i en uppdaterad variant

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu återlanserat de populära handdukstorkarna FK712 och FK714. Att svepa in sig i en varm handduk är en vardagslyx som inte bör vara få förunnad. Addera en handdukstork i badrummet för att skapa hotellkänsla i ditt hem.
 • Nya duschkorgar till serien SIDELINE

  SIDELINE har utökats med fyra duschkorgar i nytt formspråk. De utvalda duschkorgarna har fått en karaktäristisk avskalad form som återfinns i trådkorgar som finns utanför badrummet.
 • Drömmen om ett organiserat badrum

  Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan man motverka stökiga badrum?
 • LIVING – Smedbo® lanserar en elegant badrumserie med fokus på säkerhet och flexibilitet

  I Europa har vi en starkt växande befolkning över 60 år. Det är en mycket aktiv grupp med bra hälsa och ett stort intresse för heminredning och design med fokus på kvalitet och komfort. När vi utvecklat vår nya LIVING-serie har det varit vårt mål att erbjuda ett antal badrumsskyddsartiklar som svarar till exakt dessa behov.