ICE by Smedbo i ny form

I september lanseras sex artiklar med ny form i serien ICE by Smedbo. De utvalda produkterna har fått en karaktäristisk form av en kub med mjukt rundade hörn. Formen går igen i både mässings- och porslinsdetaljer och ger produkterna en stilfull elegans.

Nya ICE Soft Cube har designats av Smedbos egna produktutvecklare med fokus på att lyfta fram mötet mellan metall och porslin i ett grafiskt rent uttryck. Produkterna passar utmärkt i det moderna badrummet där deras form återfinns i såväl handfat som badkar och speglar.

 

Med ICE Soft Cube presenteras även en ny typ av produkt till Smedbos produktportfölj. En tvåldispenser för väggmontering vars pump har ett stilrent enhandsgrepp, OK461P. Dessutom är porslindetaljerna till samtliga produkter handgjorda vilket gör varje pjäs unik.

ICE Soft Cube finns snart i butik hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

 • HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!
 • Cirkeln är sluten med FK718

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu lanserat en ny produkt. Handdukstorken FK718, en handdukstork som är mer än bara sitt uppenbara syfte. En handdukstork behöver inte ha ett traditionellt uttryck för att vara en handdukstork.
 • Smedbo lanserar FK712 och FK714 i en uppdaterad variant

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu återlanserat de populära handdukstorkarna FK712 och FK714. Att svepa in sig i en varm handduk är en vardagslyx som inte bör vara få förunnad. Addera en handdukstork i badrummet för att skapa hotellkänsla i ditt hem.