• Sedan 1967
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti*

HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.

HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

Mattsvarta HOUSE Black är en av Smedbos bästsäljande badrumsserier. Efter hög efterfrågan på ytterligare en mattsvart serie till Smedbos sortiment introducerar vi HOME black. Badrumsserien HOME finns sen tidigare i ett kromat polerat samt kromat borstat ytskikt. HOME urskiljs med sin runda bakplatta som ger ett mjukt och följsamt uttryck tillskillnad från HOUSE som däremot har en kvadratisk bakplatta.

Home black i beigt skandinaviskt badrum

Mjuka former & skandinaviskt uttryck

I serien HOME lanseras 17 artiklar i mattsvart kulör, med en slitstark och beständig kärna av mässing tillsammans med detaljer i porslin. Med sina mjuka former och skandinaviska uttryck passar Smedbos HOME perfekt in i sin nya mattsvarta design. Du hittar HOME och alla våra stilfulla badrumsserier på smedbo.se

home black tvålpump och handdukskrokar i mattsvart på beigt kakel
 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.
 • Sommarinspiration för badrummet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär soliga dagar, värme, glädje och avkoppling. Underbara känslor som oftast brukar få oss att må bättre. Vi på Smedbo vill bidra till att du ska få uppleva dessa känslor oftare och att det ska vara en del av din vardag.
 • Organisera duschen och slipp ett stökigt badrum

  Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan du motverka ett stökigt badrum? Här hittar du tips för att skapa en organiserad dusch och ett snyggt badrum!
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.