• Fri frakt över 499kr
 • Kunglig hovleverantör sedan 1986
 • 10 års garanti

HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.

HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

Mattsvarta HOUSE Black är en av Smedbos bästsäljande badrumsserier. Efter hög efterfrågan på ytterligare en mattsvart serie till Smedbos sortiment introducerar vi HOME black. Badrumsserien HOME finns sen tidigare i ett kromat polerat samt kromat borstat ytskikt. HOME urskiljs med sin runda bakplatta som ger ett mjukt och följsamt uttryck tillskillnad från HOUSE som däremot har en kvadratisk bakplatta.

Home black i beigt skandinaviskt badrum

Mjuka former & skandinaviskt uttryck

I serien HOME lanseras 17 artiklar i mattsvart kulör, med en slitstark och beständig kärna av mässing tillsammans med detaljer i porslin. Med sina mjuka former och skandinaviska uttryck passar Smedbos HOME perfekt in i sin nya mattsvarta design. Du hittar HOME och alla våra stilfulla badrumsserier på smedbo.se

home black tvålpump och handdukskrokar i mattsvart på beigt kakel
 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

  Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
 • Vårens nya produkter från Smedbo

  Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.