• Fri frakt över 499kr
 • Kunglig hovleverantör sedan 1986
 • 10 års garanti

Den perfekta accessoaren för dig på språng

Smedbo lanserar en resespegel i två färger, matt svart med artikelnumret FB627 samt matt vit med artikelnumret FX627. Spegeln är tvådelad och rustad med två olika speglar. Bottenspegeln har 7 gånger förstoring, medan locket har normal spegel.
nödvändigheter och sminkspeglar med led-beslysning som väller ur svart neccessär

En resespegel hjälper dig som är på språng och är därför utrustad med LED-belysning i spegelns bottendel. LED-belysningen tänds och släcks automatiskt när locket öppnas och stängs, en funktion som medför att man inte missar en enda detalj.

 

sminkspegel i matt vit med ledbelysning på kommod

Resespegelns diameter är 120 mm, vilket gör den perfekt att ha med sig dagligen eller på resan. Spegeln är batteridriven med laddningsbart batteri via USB, laddkabel medföljer. En resespegel är ett närgånget badrumstillbehör. Det är just precis det som är poängen, att inte missa en enda detalj! OUTLINE LITE FB627 och FX627 finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop.

Smedbo har även vägghängda sminkspeglar och fristående sminkspeglar i sortimentet. Fristående sminkspeglar är lätta att ta med till andra rum. För dig som inte har möjlighet att montera din spegel på en plats med bra ljus har vi modeller med LED-belysning. I Smedbos sortiment finns speglar i borstad eller polerad krom. På smedbo.se kan du se våra nya resespeglar samt en mängd andra badrumstillbehör som hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt badrum.

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

  Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
 • Vårens nya produkter från Smedbo

  Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.