• FRI FRAKT ÖVER 499:-
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*

Den perfekta accessoaren för dig på språng

Smedbo lanserar en resespegel i två färger, matt svart med artikelnumret FB627 samt matt vit med artikelnumret FX627. Spegeln är tvådelad och rustad med två olika speglar. Bottenspegeln har 7 gånger förstoring, medan locket har normal spegel.
nödvändigheter och sminkspeglar med led-beslysning som väller ur svart neccessär

En resespegel hjälper dig som är på språng och är därför utrustad med LED-belysning i spegelns bottendel. LED-belysningen tänds och släcks automatiskt när locket öppnas och stängs, en funktion som medför att man inte missar en enda detalj.

 

sminkspegel i matt vit med ledbelysning på kommod

Resespegelns diameter är 120 mm, vilket gör den perfekt att ha med sig dagligen eller på resan. Spegeln är batteridriven med laddningsbart batteri via USB, laddkabel medföljer. En resespegel är ett närgånget badrumstillbehör. Det är just precis det som är poängen, att inte missa en enda detalj! OUTLINE LITE FB627 och FX627 finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop.

Smedbo har även vägghängda sminkspeglar och fristående sminkspeglar i sortimentet. Fristående sminkspeglar är lätta att ta med till andra rum. För dig som inte har möjlighet att montera din spegel på en plats med bra ljus har vi modeller med LED-belysning. I Smedbos sortiment finns speglar i borstad eller polerad krom. På smedbo.se kan du se våra nya resespeglar samt en mängd andra badrumstillbehör som hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt badrum.

 • Det vackra gyllene materialet – Borstad mässing

  Smedbo har en lång tradition av att skapa produkter med en kärna i massiv mässing. Det klassiska materialet har använts under en lång tid men det är inte förrän de senaste åren som de olika ytskikten av mässing blivit riktigt populära och letat sig in i badrummet. Mässingens slitstarka och beständiga egenskaper passar perfekt för att tåla badrummets yttre påfrestningar.
 • Nya stilfulla sminkspeglar, duschhyllor i smart design, och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Smedbo. Vi välkomnar nya stilfulla bordsspeglar till serien OUTLINE. Likaså lanseras tillbehör som förhöjer modulsserien LIVING Care Concept, samt duschhyllor med ny design och montering!
 • HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!