• Kunglig hovleverantör sedan 1986
  • Massiv mässing
  • 10 års garanti

Dags för Smedbo webshop

Snart är det dags för oss att ta steget att starta en egen webshop för Smedbo. Från slutet av augusti kommer vi att börja erbjuda hela vårt sortiment av badrumstillbehör på smedbo.se till privatpersoner på den svenska marknaden.

I vår webshop vill vi skapa en upplevelse för besökaren som kompletterar handel i butik på ett positivt sätt. Här kommer besökaren att kunna beställa samtliga produkter i vårt sortiment och så småningom även en del äldre badrumsserier. Produkter som idag inte säljs i butik.

 

Välkommen att kika in i shopen nästa vecka!

  • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

    Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
  • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

    Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
  • Vårens nya produkter från Smedbo

    Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
  • Nyheter i höstens trender

    Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.