• FRI FRAKT ÖVER 499 KR
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*

Cirkeln är sluten med FK718

 • FRI FRAKT ÖVER 499 KR
 • SNABBA LEVERANSER
 • 10 ÅRS GARANTI*
Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu lanserat en ny produkt. Handdukstorken FK718, en handdukstork som är mer än bara sitt uppenbara syfte. En handdukstork behöver inte ha ett traditionellt uttryck för att vara en handdukstork.

På Smedbo anser vi att badrummet har en stor betydelse för vårt dagliga mående då vi startar och avslutar varje dag i detta rum. I vår mening är det därför viktigt att badrummet, i sitt estetiska uttryck återspeglar lugn, återhämtning och personlighet. Det var i detta motto som idéen föddes till att skapa en handdukstork som kunde representera värdena unik, stilren, och personlig.

 

FK718 ritades med inspiration ifrån olika geometriska objekt och former. Den runda formen är tidlös och ständigt aktuell, och tanken att applicera detta på en handdukstork kändes naturligt och estetiskt vackert. Det runda röret bildar en cirkel och skapar en grafisk avskalad produkt som höjer känslan av ett badrum med karaktär och personligt uttryck. Förhoppningen är att FK718 ska tilltala en designmedveten publik som vill komma ifrån det traditionella, och istället låta estetiken bjuda in till ett originellt badrum, säger Ola Giertz.

 

Varma, sköna och torra handdukar är en härlig lyx, som alla uppskattar. Därför är det inte konstigt att handdukstorken är ett mycket populärt badrumstillbehör. Vill du kika närmre på FK718 eller hela vårt sortiment av handdukstorkar gör du det här.

 

Stilrena DRY FK718 finns snart i butik hos återförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

 • Det vackra gyllene materialet – Borstad mässing

  Smedbo har en lång tradition av att skapa produkter med en kärna i massiv mässing. Det klassiska materialet har använts under en lång tid men det är inte förrän de senaste åren som de olika ytskikten av mässing blivit riktigt populära och letat sig in i badrummet. Mässingens slitstarka och beständiga egenskaper passar perfekt för att tåla badrummets yttre påfrestningar.
 • Nya stilfulla sminkspeglar, duschhyllor i smart design, och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Smedbo. Vi välkomnar nya stilfulla bordsspeglar till serien OUTLINE. Likaså lanseras tillbehör som förhöjer modulsserien LIVING Care Concept, samt duschhyllor med ny design och montering!
 • HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!