• Kunglig hovleverantör sedan 1986
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti

Cirkeln är sluten med FK718

Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu lanserat en ny produkt. Handdukstorken FK718, en handdukstork som är mer än bara sitt uppenbara syfte. En handdukstork behöver inte ha ett traditionellt uttryck för att vara en handdukstork.

På Smedbo anser vi att badrummet har en stor betydelse för vårt dagliga mående då vi startar och avslutar varje dag i detta rum. I vår mening är det därför viktigt att badrummet, i sitt estetiska uttryck återspeglar lugn, återhämtning och personlighet. Det var i detta motto som idéen föddes till att skapa en handdukstork som kunde representera värdena unik, stilren, och personlig.

 

FK718 ritades med inspiration ifrån olika geometriska objekt och former. Den runda formen är tidlös och ständigt aktuell, och tanken att applicera detta på en handdukstork kändes naturligt och estetiskt vackert. Det runda röret bildar en cirkel och skapar en grafisk avskalad produkt som höjer känslan av ett badrum med karaktär och personligt uttryck. Förhoppningen är att FK718 ska tilltala en designmedveten publik som vill komma ifrån det traditionella, och istället låta estetiken bjuda in till ett originellt badrum, säger Ola Giertz.

 

Varma, sköna och torra handdukar är en härlig lyx, som alla uppskattar. Därför är det inte konstigt att handdukstorken är ett mycket populärt badrumstillbehör. Vill du kika närmre på FK718 eller hela vårt sortiment av handdukstorkar gör du det här.

 

Stilrena DRY FK718 finns snart i butik hos återförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

  Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
 • Vårens nya produkter från Smedbo

  Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.