Cirkeln är sluten med FK718

Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu lanserat en ny produkt. Handdukstorken FK718, en handdukstork som är mer än bara sitt uppenbara syfte. En handdukstork behöver inte ha ett traditionellt uttryck för att vara en handdukstork.

På Smedbo anser vi att badrummet har en stor betydelse för vårt dagliga mående då vi startar och avslutar varje dag i detta rum. I vår mening är det därför viktigt att badrummet, i sitt estetiska uttryck återspeglar lugn, återhämtning och personlighet. Det var i detta motto som idéen föddes till att skapa en handdukstork som kunde representera värdena unik, stilren, och personlig.

 

FK718 ritades med inspiration ifrån olika geometriska objekt och former. Den runda formen är tidlös och ständigt aktuell, och tanken att applicera detta på en handdukstork kändes naturligt och estetiskt vackert. Det runda röret bildar en cirkel och skapar en grafisk avskalad produkt som höjer känslan av ett badrum med karaktär och personligt uttryck. Förhoppningen är att FK718 ska tilltala en designmedveten publik som vill komma ifrån det traditionella, och istället låta estetiken bjuda in till ett originellt badrum, säger Ola Giertz.

 

Varma, sköna och torra handdukar är en härlig lyx, som alla uppskattar. Därför är det inte konstigt att handdukstorken är ett mycket populärt badrumstillbehör. Vill du kika närmre på FK718 eller hela vårt sortiment av handdukstorkar gör du det här.

 

Stilrena DRY FK718 finns snart i butik hos återförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

 • HOME Black – Mattsvart i vått och torrt

  Vi startar och avslutar varje dag i badrummet, därför känns det naturligt att låta badrummet vara lika estetiskt som hemmets andra rum. Mattsvarta detaljer var till en början en trend, en trend som numera har fått en bestående plats i inredningsvärlden och i badrummet.
 • Smedbo på Nordbygg

  Det var några år sen sist, men äntligen laddar vi upp för Nordbygg! Under hela Nordbygg hittar du både Smedbo och Beslagsboden tillsammans i monter A21:18. Välkommen!
 • Cirkeln är sluten med FK718

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu lanserat en ny produkt. Handdukstorken FK718, en handdukstork som är mer än bara sitt uppenbara syfte. En handdukstork behöver inte ha ett traditionellt uttryck för att vara en handdukstork.
 • Smedbo lanserar FK712 och FK714 i en uppdaterad variant

  Till sortimentet handdukstorkar har Smedbo nu återlanserat de populära handdukstorkarna FK712 och FK714. Att svepa in sig i en varm handduk är en vardagslyx som inte bör vara få förunnad. Addera en handdukstork i badrummet för att skapa hotellkänsla i ditt hem.