Nya duschkorgar till serien SIDELINE

7 aug, 2021

SIDELINE har utökats med fyra duschkorgar i nytt formspråk. De utvalda duschkorgarna har fått en karaktäristisk avskalad form som återfinns i trådkorgar som finns utanför badrummet.

Inspiration

På Smedbo förespråkar vi att badrummet ska behandlas och inredas precis så som man inreder andra rum, med stil och personlighet. De nya duschkorgarna förkroppsligar detta möte och skapar stilfulla eleganta produkter. Produkterna passar utmärkt i det moderna badrummet där deras form återfinns i såväl handfat som badkar.

Duschkorgen DK1106 fästes på duschstången och passar perfekt till de mindre duschytorna. Ett annat borrfritt alternativ är 2-plans korgen DK1141 som hängs över duschväggen. Enkelkorgen DK1101 passar däremot att fästa på kakelväggen, precis som 2-plans korgen DK1111. Med vårt utökade sortimentet finns det duschkorgar för alla badrum och behov. Kika nämre på Smedbos breda sortiment av duschkorgar!

Duschkorgarna finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop. På smedbo.se hittar du även en mängd andra badrumstillbehör som hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt badrum.

 

Utvalda produkter och nyheter

 

Våra produkter har
10 års garanti