• Sedan 1967
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti*

Organisera duschen och slipp ett stökigt badrum

Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan du motverka ett stökigt badrum? Här hittar du tips för att skapa en organiserad dusch och ett snyggt badrum!
Snygg, enkel och utrymmesbesparande

Slipp ett duschgolv belamrat med plastflaskor! En duschkorg rymmer alla dina duschsaker samtidigt som den tar väldigt lite plats. Detta är särskilt användbart i små badrum eller när ni är flera i hushållet som delar samma badrum. I Smedbos sortiment hittar du duschkorgar i 1, 2 och 3 plan beroende på hur mycket plats du behöver.

Duschkorgen DK3041 har en kärna i massiv mässing och en yta i polerad krom. Duschkorgen hängs över duschväggen och har två hyllplan som ger ordentligt med plats för alla dina produkter.

Dubbelduschkorgen har en smart funktion där upphängningen på baksidan har två krokar. Då kan du alltid ha dina handdukar nära tillhands efter en dusch.

Olika duschkorgar beroende på behov

Det finns otaligt många duschhyllor för dig som vill borra upp din duschkorg. Med bara några få skruvar kan du ha din nya hylla uppe och klar för att användas på nolltid. De flesta av Smedbos duschkorgar kan även limmas med i.Composite Gluemix samt monteringsplattor, på så sätt kan du undvika att borra och slipper skada befintligt kakel.

 

Det finns även hängande duschkorgar, bland annat varianter som du fäster över duschväggen samt de som hängs över duschblandare, eller fästes på duschstång. Med dessa duschhyllor slipper du helt och hållet montering, de är bara att hänga upp och börja använda direkt.

En duschkorg för duschblandare är perfekt för dig som har lite plats och ingen duschvägg att hänga duschkorgen över.

Självklart behöver du inte borra upp din duschkorg. Hitta en duschkorg beroende på ditt badrums förutsättningar!

Matcha stilen i hela badrummet

Ett annat tips för att få badrummet att kännas mer städat och mindre rörigt är att försöka matcha alla detaljer i samma stil. Du kan till exempel utgå från en enhetlig stil som sätter tonen i badrummet. Förslagsvis kan du titta på våra olika badrumsserier som sätter själva grunden och tonen i rummet. Du kan också precis som i bilderna nedan utgå från en och samma yta eller färg. Om du har en duschblandare och ett tvättställ i kromad yta, upplevs badrummet mer enhetligt och städat om du matchar resterande badrumsdetaljer i samma yta.

 

Duschskrapan DK2140, golvbrunnsilen FK502 och tvålpumpen RK370 passar utmärkt ihop. Alla Smedbos produkter i samma yta har samma nyans, vilket gör de utmärka för att mixa och matcha ihop fast att de inte ingår i samma serie.

Lyft upp allt från golvet för att skapa ordning och reda. Duschskrapan DK2140 med en självhäftande hållare är ett perfekt alternativ som gör badrummet mer organiserat.

Ge ditt badrum ett lyft – se till att alla badrumsdetaljer har samma yta eller stil. Det ger ett samlat och enhetligt intryck.

Med en vägghängd tvålpump skapar du en lyxig hotellkänsla i ditt badrum.

Mattvit vägghängd duschkorg DX3001 med lavendel ovanpå

En duschhylla flera användningsområden

Du kan använda en duschhylla för att förvara schampo, balsam, tvål, rakhyvlar och andra produkter. Du kan också fylla den med hoprullade gästhanddukar eller någon växt för att addera en touch av lyx till ditt badrum.

 

Hoppas du känner dig inspirerad att med små medel lyckas hålla din dusch organiserad och städad. De viktigaste frågorna att ta med dig när du väljer duschhylla är; Hur stort behov har du för att förvara dina produkter, det vill säga hur många hyllplan behöver du? Vilken färg och yta passar bäst i just ditt badrum? Vad är dina upphängningsmöjlighet utefter ditt badrums förutsättningar? Tar du med dig dessa frågor när du väljer duschhylla så kommer det bli tydligt vilken modell som passar dig bäst! Låt dig inspireras av alla Smedbos duschkorgar >

 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.
 • Sommarinspiration för badrummet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär soliga dagar, värme, glädje och avkoppling. Underbara känslor som oftast brukar få oss att må bättre. Vi på Smedbo vill bidra till att du ska få uppleva dessa känslor oftare och att det ska vara en del av din vardag.
 • Organisera duschen och slipp ett stökigt badrum

  Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan du motverka ett stökigt badrum? Här hittar du tips för att skapa en organiserad dusch och ett snyggt badrum!
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.