• Kunglig hovleverantör sedan 1986
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti

Drömmen om ett organiserat badrum

Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan man motverka stökiga badrum?
Smedbo duschkorgar i krom hänger på duschstång och duschvägg

Våra bästa tips är att var sak ska ha sin plats. Låter det enklare sagt än gjort? Det behöver faktiskt inte vara så svårt. Med en bra grund kommer du långt!

Se till att organisera upp badrummet samt kommoden, se till att alla attiraljer får en unik plats. En bra lösning är att gruppera efter de saker som hör ihop. Om du vill få bort badprodukter från badkarskanten eller golvet är en bra början att placera dessa i en snygg duschkorg.

Påfyllning av schampo, balsam med mera bör förvaras på en annan plats så att inte allt behöver stå framme och bli stökigt.

mattvit tvåldispenser och tandborsglas i frostat glas placerade varsin sida om handfatsblandare

Rymd och luftighet gör att ett badrum upplevs som mer rent och skötsamt. Se därför till att lyfta upp mycket av det som annars står på golvet eller kommoden upp till väggarna.

Att nyttja vägghängda tvåldispensers, tandborstglas och toalettpappershållare är exempelvis utmärkta val för att badrummet ska upplevas som mer välplanerat och rymligt.

Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Upplever du att handdukarna skapar oreda i badrummet så fort de inte ligger snyggt vikta på badrumshyllan?

Vårt bästa tips är att låta handduksringen eller handduksstången få en självklar plats i ditt badrum. När handdukar är upphängda på handduksstång eller handduksring så förblir handdukarna vikta vilket upplevs som mer ordningsamt.

Därför vill vi slå ett slag de alternativa upphängningsmöjligheterna. Handduksstången och handduksringen är en klassisk och snygg upphängning som är perfekt för det välorganiserade badrummet!

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo och Beslagsboden till Nordbygg

  Det är dags att packa väskorna, plocka fram de finaste av våra badrumstillbehör och dekorativa beslag, och ge oss av till Nordens ledande evenemang för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kontakter till vår utställning, där vi kommer att visa våra senaste produkter.
 • Vårens nya produkter från Smedbo

  Vi på Smedbo är glada över att meddela lanseringen av våra senaste produkter, med skandinavisk design och funktionalitet. Denna lansering inkluderar en rad artiklar utformade för att förbättra komforten och estetiken i alla badrumsutrymmen. Den nya kollektionen inkluderar papperskorgar, handdukstorkar, duschstolar och mer, allt som visar Smedbos åtagande för innovation, stil och hållbarhet.
 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.