• Sedan 1967
 • Massiv mässing
 • 10 års garanti*

CYBER WEEK – Fri frakt & 15% rabatt på köp över 1500 kr.

Drömmen om ett organiserat badrum

Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan man motverka stökiga badrum?
Smedbo duschkorgar i krom hänger på duschstång och duschvägg

Våra bästa tips är att var sak ska ha sin plats. Låter det enklare sagt än gjort? Det behöver faktiskt inte vara så svårt. Med en bra grund kommer du långt!

Se till att organisera upp badrummet samt kommoden, se till att alla attiraljer får en unik plats. En bra lösning är att gruppera efter de saker som hör ihop. Om du vill få bort badprodukter från badkarskanten eller golvet är en bra början att placera dessa i en snygg duschkorg.

Påfyllning av schampo, balsam med mera bör förvaras på en annan plats så att inte allt behöver stå framme och bli stökigt.

mattvit tvåldispenser och tandborsglas i frostat glas placerade varsin sida om handfatsblandare

Rymd och luftighet gör att ett badrum upplevs som mer rent och skötsamt. Se därför till att lyfta upp mycket av det som annars står på golvet eller kommoden upp till väggarna.

Att nyttja vägghängda tvåldispensers, tandborstglas och toalettpappershållare är exempelvis utmärkta val för att badrummet ska upplevas som mer välplanerat och rymligt.

Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Upplever du att handdukarna skapar oreda i badrummet så fort de inte ligger snyggt vikta på badrumshyllan?

Vårt bästa tips är att låta handduksringen eller handduksstången få en självklar plats i ditt badrum. När handdukar är upphängda på handduksstång eller handduksring så förblir handdukarna vikta vilket upplevs som mer ordningsamt.

Därför vill vi slå ett slag de alternativa upphängningsmöjligheterna. Handduksstången och handduksringen är en klassisk och snygg upphängning som är perfekt för det välorganiserade badrummet!

 • Nyheter i höstens trender

  Äntligen lanserar vi fler produkter till vårt sortiment! Årets tredje lansering är här med produkter i höstens trender, speglar och handduksvärmare i borstad mässing.
 • Sommarinspiration för badrummet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär soliga dagar, värme, glädje och avkoppling. Underbara känslor som oftast brukar få oss att må bättre. Vi på Smedbo vill bidra till att du ska få uppleva dessa känslor oftare och att det ska vara en del av din vardag.
 • Organisera duschen och slipp ett stökigt badrum

  Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan du motverka ett stökigt badrum? Här hittar du tips för att skapa en organiserad dusch och ett snyggt badrum!
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.