Drömmen om ett organiserat badrum

9 jul, 2021

Upplever du att det blir stökigt i badrummet lite väl ofta? Ett vanligt problem när det finns platsbrist i badrummet är att lyckas hålla det organiserat. Så, hur kan man motverka stökiga badrum?

Våra bästa tips är att var sak ska ha sin plats. Låter det enklare sagt än gjort? Det behöver faktiskt inte vara så svårt. Med en bra grund kommer du långt!

Se till att organisera upp badrummet samt kommoden, se till att alla attiraljer får en unik plats. En bra lösning är att gruppera efter de saker som hör ihop. Om du vill få bort badprodukter från badkarskanten eller golvet är en bra början att placera dessa i en snygg duschkorg. Påfyllning av schampo, balsam med mera bör förvaras på en annan plats så att inte allt behöver stå framme och bli stökigt.

Rymd och luftighet gör att ett badrum upplevs som mer rent och skötsamt. Se därför till att lyfta upp mycket av det som annars står på golvet eller kommoden upp till väggarna.

Att nyttja vägghängda tvåldispensers, tandborstglas och toalettpappershållare är exempelvis utmärkta val för att badrummet ska upplevas som mer välplanerat och rymligt.

Upplever du att handdukarna skapar oreda i badrummet så fort de inte ligger snyggt vikta på badrumshyllan?

Vårt bästa tips är att låta handduksringen eller handduksstången få en självklar plats i ditt badrum. När handdukar är upphängda på handduksstång eller handduksring så förblir handdukarna vikta vilket upplevs som mer ordningsamt. Därför vill vi slå ett slag de alternativa upphängningsmöjligheterna. Handduksstången och handduksringen är en klassisk och snygg upphängning som är perfekt för det välorganiserade badrummet!

Utvalda produkter och nyheter

 

Våra produkter har
10 års garanti