Den perfekta accessoaren för dig på språng

19 jan, 2021

Smedbo lanserar en resespegel i två färger, matt svart med artikelnumret FB627 samt matt vit med artikelnumret FX627. Spegeln är tvådelad och rustad med två olika speglar. Bottenspegeln har 7 gånger förstoring, medan locket har normal spegel.

En resespegel hjälper dig som är på språng och är därför utrustad med LED-belysning i spegelns bottendel. LED-belysningen tänds och släcks automatiskt när locket öppnas och stängs, en funktion som medför att man inte missar en enda detalj.

Resespegelns diameter är 120 mm, vilket gör den perfekt att ha med sig dagligen eller på resan. Spegeln är batteridriven med laddningsbart batteri via USB, laddkabel medföljer. En resespegel är ett närgånget badrumstillbehör. Det är just precis det som är poängen, att inte missa en enda detalj!

OUTLINE LITE FB627 och FX627 finns hos Smedboåterförsäljare samt i vår webshop på smedbo.se.

Smedbo har även vägghängda sminkspeglar och fristående sminkspeglar i sortimentet. Fristående sminkspeglar är lätta att ta med till andra rum. För dig som inte har möjlighet att montera din spegel på en plats med bra ljus har vi modeller med LED-belysning. I Smedbos sortiment finns speglar i borstad eller polerad krom.

På smedbo.se kan du se våra nya resespeglar samt en mängd andra badrumstillbehör som hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt badrum.

Utvalda produkter och nyheter

 

Våra produkter har
10 års garanti